...... www www.knjigovodstvo.hr
© Prokura revizija 2010.

 

Vlastite web stranice - nezaobilazni medij poslovanja

 

CJENIK - povoljno!

Za sve veći broj tvrtki, obrta i uslužnih djelatnosti poslovanje bez Interneta bilo bi nezamislivo. Ne samo da je to najbžri i najjednostavniji način prezentacije poslovne ponude, već i poslovni imperativ za sve koji se žele uskladiti s pravilima poslovne prezentacije 21. stoljeća. Prezentacija poslovanja vlastitim web stranicama - prisutnost na Internetu - danas se u poslovnom svijetu podrazumijeva na jednak način na koji se podrazumijeva i poslovna vizit-karta ili zaštitni znak (logotip).

Milijarde dolara online prometa
Prema procjenama tvrtke Forrester, globalna elektronička trgovina od 2000. godine raste prosječnom godišnjom stopom od oko 60 posto.

Web stranice
Osnovna namjena svake web stranice je na što jasniji i efektniji način prezentirati ponudu Vašeg poduzeća. U tom cilju potrebno je prije svega dopadljivo i ergonomski dizajnirati izgled same stranice, njenih izbornika, podstranica i drugo, te omogućiti
što jednostavnije nalaženje prezentiranog sadržaja odnosno što bolju funkcionalnost stranice.

Web dućan
Pokretanje online web trgovine znači dugoročna ulaganja u vlastiti biznis. Iako se profit može očekivati tek za jednu do nekoliko godina, postoje mnoge financijski isplative prednosti virtualne trgovine. Proces izrade web trgovine sastoji se od nekoliko koraka: registracija domene, zakup prostora (hosting), implementacija web trgovine, prilagodba dizajna, te edukacija korisnika. Pentagram Software osigurava Vam pritom cjelovitu uslugu, po modelu "ključ u ruke".


Internet u Hrvatskoj sve važniji
Analiza internet penetracije u RH pokazuje kako web u potrošačkoj svakodnevnici postaje sve važniji medij. Prema rezultatima istraživanja, potvrđuje se kako udio hrvatske populacije koja vrijeme provodi na internetu kontinuirano raste. Već u 2008. godini 50% hrvatskih građana starijih od 15 godina imalo je osiguran pristup Internetu - znači, svaka druga osoba! (GFK, 2008.)
Tako Hrvatska zajedno s cjelokupnim područjem centralne i jugoistočne Europe postaje bitno sredšite za tvrtke koje zanima investiranje u Internet, kao i za oglašivače koji u Internetu vide prostor za direktnu komunikaciju sa svojim krajnjim potrošačima.

početak ^

CJENIK IZRADE WEB STRANICA

Pokazatelji poslovnih trendova jasni su i nedvosmisleni. Vrijeme čekanja je isteklo. Osigurajte svome poslovanju budućnost - postavite vlastitu Internet stranicu!

Da biste započeli izradu Vaše web stranice, potrebno je definirati okvirne sadržaje i zahtjeve koje želite na njoj ostvariti. Nakon toga potrebno je kontaktirati naš stručni tim za razvoj web aplikacija te izabrati neki od ponuđenih modela stranica (navedenih u nastavku) ili ugovoriti izradu neke kompleksnije stranice prema Vašim specifičnim zahtjevima. Izbor izgleda, složenosti i funkcionalnosti web stranice ovisi o Vašim konkretnim potrebama, koje je naravno moguće dodatno razraditi i definirati u kontaktu i u suradnji s našim stručnjacima. Na taj način moguće je uz što manje troškove i što kraći rok izrade kvalitetno zadovoljiti Vaše potrebe za prezentacijom i prisutnošću na Internetu. Obratite nam se s povjerenjem!

UOBIČAJENI (STANDARDIZIRANI) MODELI WEB STRANICA
NOVI KORISNICI
UGOVORNI
KORISNICI
BASIC - do 3 stranice:
Naslovna strana - logotip, grafički dizajn, jednostavna uvodna animacija, izbornik za kretanje na ostale stranice i sl.
Osnovni podaci (telefonski i telefaks brojevi, e-mail adresa, žiro račun, matični broj tvrtke, adresa i ostali relevantni podaci)
Predstavljanje proizvoda i usluga - osnovni opis proizvoda i usluga
1.490,00* kn
izrada

+ 190,00*kn
svaka dodatna stranica
1.290,00 *kn
izrada

+ 170,00*kn
svaka dodatna stranica
STANDARD - do 6 stranica:
Naslovna strana - logotip, grafički dizajn, jednostavna uvodna animacija, izbornik za kretanje na ostale stranice i sl.
Osnovni podaci - (telefonski i faks brojevi, e-mail adresa, žiro račun, matični broj tvrtke, adresa i ostali relevantni podaci)
Predstavljanje proizvoda i usluga -osnovni popis proizvoda i usluga
Opis proizvoda i usluga - detaljniji opis proizvoda i usluga tvrtke, po želji s navedenim cijenama i slikama grupe proizvoda
Zanimljivosti u poslovnoj ponudi - zanimljivosti važne za Vase poslovne korisnike i partnere
2.290,00*kn
izrada

+ 190,00*kn
svaka dodatna stranica
1.990,00*kn
izrada

+ 170,00*kn
svaka dodatna stranica
ADVANCED - do 20 stranica:
Naslovna strana - logotip, grafički dizajn, uvodna animacija, izbornik za kretanje na ostale stranice, opcionalno izbor jezika (hrvatski i opcionalno do 2 strana jezika ukoliko postoje prevedeni svi potrebni sadržaji)
Osnovni podaci - (telefonski i telefaks brojevi, e-mail adresa, žiro račun, matični broj tvrtke, adresa i ostali relevantni podaci vezani uz tvrtku, plan grada i lokacija tvrtke, radno vrijeme i dr.)
Predstavljanje proizvoda i usluga - popis proizvoda i usluga tvrtke
Opis proizvoda i usluga - detaljni opis proizvoda i usluga tvrtke s navedenim cijenama, karakteristikama, fotografijama i dr.
Povijest i razvoj tvrtke (tekstovi i odgovarajuće fotografije, popis ključnog kadra te njihovi osnovni podaci)
Zanimljivosti u poslovnoj ponudi - zanimljivosti važne za Vaše poslovne korisnike
Referentna lista korisnika
5.490,00*kn
izrada

+ 190,00*kn
svaka dodatna stranica
4.990,00*kn
izrada

+ 170,00*kn
svaka dodatna stranica
Izmjene postojećih web stranica
109,00*kn
89,00*kn
(* cijene su izražene bez PDV-a)

Prema Vašim zahtjevima, moguće je izvršiti preinake u sadržaju standardnih ponuđenih stranica ako su one unutar okvira složenosti i opsega pojedine odabrane varijante stranice. Za izradu naprednijih web rješenja koja izlaze izvan okvira navedenih standardnih stranica kontaktirajte naš stručni tim za razvoj web aplikacija.

U osnovnu cijenu nije uključeno idejno oblikovanje web sjedišta, grafičko oblikovanje logotipa i/ili grafičkog identiteta Vašeg poduzeća, izrada i obrada reklamnih bannera i ostalog reklamnog materijala, izrada i obrada crteža, fotografija i/ili tekstova, pretipkavanje, prevođenje i lektoriranje tekstova te skeniranje. Rad za navedene ili slične zadatke naplaćuje se po dogovoru, ovisno o količini materijala. Cijena prijevoda engleski/hrvatski iznosi 190,00 kn/kartica* (1.800 znakova), za veće količine teksta popust na količinu
(* cijena je izražena bez PDV-
a).

Otvaranje Vaše domene kod nekog od Internet providera (web adrese kao i potrebnog broja e-mail adresa) posebno se naplaćuje. Postavljanje stranica na Internet uračunato je u navedene cijene.


početak ^


ODRŽAVANJE WEB STRANICA

U sklopu internet usluga nudimo Vam i mogućnost održavanja postojećih sustava, tj. ažuriranje podataka na stranicama i portalima. U mogućnosti ste odabrati tri sustava naplaćivanja održavanja i administriranja Vaših internet stranica i email servera:

1. Potpuno paušalno plaćanje
Ovakav način plaćanja usluga odrzavanja i administracije ekonomičan je klijentima sa velikim i kompleksnim stranicama koje zahtjevaju česta azuriranja i kontrole. Pritom je pausal nepovratan, bez obzira da li se plaća mjesečno, kvartalno, polugodisnje ili godisnje, a dogovara se tako da se definira gornji prag ili maksimalna količina radnih sati mjesečno na čiju se cijenu osigurava 30% popusta (280,00 kn je minimalni iznos mjesečnog pausala, dva radna sata). Svaki proboj navedenog praga naplaćuje se po cjeniku tj. cijeni radnog sata. Za godisnje, avansno plaćanje naplaćuje se 11 umjesto 12 mjeseci.
Primjer: Ako se kao gornji prag dogovori tri radna sata mjesečno potrebna za odrzavanje internet stranica, ukupni pausal, a samim time i trosak odrzavanja iznosi 399,00 kn mjesečno, odnosno 4.389,00 kn godisnje za avansnu uplatu (cijene su izrazene bez PDV-a).
2.
Minimalno paušalno plaćanje
Minimalno pausalno plaćanje uključuje jedan radni sat mjesečno (minimalni iznos mjesečnog pausala je 200,00 kn), bilo da se radi o mjesečnim, kvartalnim, polugodisnjim ili godisnjim uplatama, a na svaki dodatni radni sat mjesečno odobrava se popust od 20% na cijenu radnog sata po cjeniku. Sve pausalne uplate su nepovratne, a za godisnje, avansno plaćanje naplaćuje se 11 umjesto 12 mjeseci.
Primjer: Ako se mjesečno potrosi tri radna sata potrebna za odrzavanje internet stranica, ukupni trosak odrzavanja iznosi 494,00 kn mjesečno (dva sata s 20% popusta su 304,00 kn, a jedan je radni sat sadrzan u 190,00 kn minimalnog pausala), odnosno 5.928,00 kn godisnje za avansnu uplatu (cijene su izrazene bez PDV-a).
3.

Plaćanje pune cijene radnog sata - 190,00 kn / sat
Ovaj sustav naplate ne podrazumijeva nikakav predujam i ne osigurava nikakve popuste. Ukupan posao odrzavanja naplaćuje se po punoj cijeni radnog sata, koja iznosi 200,00 kuna.

Primjer: Ako se mjesečno potrosi tri radna sata ukupni trosak odrzavanja iznosi 570,00 kn mjesečno, odnosno 6.840,00 kn godisnje (cijene su izrazene bez PDV-a).PRIMJERI IZRAĐENIH STRANICA

početak ^


Prokura revizija d.o.o. tel +385/1/ 3874-503, 3874-514, 3370-266, 3370-267, fax 3874-505


Izrada i održavanje web stranica
PROKURA
REVIZIJA


O nama

Revizija

Knjigovodstvo

Ekspertiza

Uredi

 

Programi

Referentna lista

Prezentacija

Računala
Web designNovosti

Linkovi

Novi korisnici